Kamperen in de Ardennen is hot!

Jaarlijks trekken we er met z’n allen weer op uit om te genieten van een welverdiende vakantie. Kamperen is nog steeds de nummer 1 vakantie voor de Nederlandse toerist. Daarvoor gaan we niet alleen op zoek naar de leukste plekjes in eigen land, maar kijken we ook steeds vaker over de landsgrenzen heen. Op een redelijke reisafstand, met een prachtige natuur en een kindvriendelijke ontvangst; ontdek nu ook het kamperen in de Ardennen.

Faciliteiten

Voor de echte vakantieganger pur sang gaat er echter niets boven een vakantie in de vrije natuur. Kamperen in de Ardennen is dan ook helemaal hot. Een frisse duik nemen in het zwembad of misschien wel kanoën op een van de lokale rivieren zoals de Semois. Fietsen, paardrijden of wandelen; er zijn heel wat mogelijkheden om je vakantie een actieve toets te geven. De lokale gastronomie en de hartelijkheid van de lokale bevolking geven je een bijzonder vakantiegevoel.

Keuze

Er zijn tal van mogelijkheden om op een bijzondere manier te kamperen in de Ardennen en te genieten van een verblijf in de natuur. Als je er naar op zoek gaat, kom je de gekste, leukste of meest aparte verblijfsfaciliteiten tegen; verspreid over de mooie, ongerepte natuur van de Belgische Ardennen. Wat je ook zoekt, er is voor iedereen een geschikte camping te vinden. Het is belangrijk dat je een camping kiest die bij jou en je verwachtingen past. Stel jezelf daarom de volgende vragen:

  • Wil je verblijven in een (luxe)tent, een stacaravan of een hut; of heb je enkel een plekje nodig voor je eigen caravan of camper
    Kies je voor een actieve vakantie of heb je behoefte aan een luilekker kampeerplek
  • Zoek je een camping met kinderanimatie of wil je net een vakantieplekje waar het iets rustiger is
  • Vind je een wifi verbinding belangrijk of wil je je net even helemaal losmaken van de rest van de wereld

Maar ook:

  • Heb je behoefte aan speciale voorzieningen voor bijv. rolstoelgebruikers
  • En tenslotte, mag je trouwe viervoeter ook mee

Met de antwoorden op deze vragen krijg je al een behoorlijk duidelijk beeld van jouw ideale kampeerplek. Bekijk de verschillende campings en boek nu jouw perfecte vakantie. Welke keuze je ook maakt, we garanderen je dat kamperen in de Ardennen ook voor jou een onvergetelijke ervaring zal zijn, en dat we je volgend jaar zeker weer terugzien.

Speak Your Mind

*